Wednesday, December 19, 2007

Majkell Xhekson me flaster ne fytyre


Per shkak te skandaleve te medha , po thuajse e tere bota e haruan kengetarin dhe kercimtarin gjenial Majkel Xhekson. Askujt nuk I intereson se ai keto dite eshte duke e incizuar albumin e tij te ri, e cila madje deshmon edhe kthimin e tij ne skene.
Majkell Xheksonin shume njerez e takojne neper rruget e Nju Jorkut, rrethuar nga tri femijet preardhja e te cileve eshte akoma e dyshimt, ndersa ajo qe verehet ne fytyren e Xheksonit jane flasteret e ngjitur. Kete e shprehin edhe fotot te cilat jane siguruar nga fotoreporteret ne shitoren “Barns&Nobl”.
Shume bejne pyetje se pse i ka vendosur flasteret ne fytyre. Ndersa vete Majkell Xheksoni nuk e pranon shkakun se kjo eshte si rrjedhoj e operacioneve plastike. Sipas tij ndryshimet radikale ne fytyre jane nga semundje e lekures te cilen e ka pasur qysh kur ka qene femije.
Kete justifikim nuk e pranojne njerezit qe kane qene present ne kete shitore, cilet ne cod hap e kane ndjekur kengetarin Xhekson , te cilet ne moment kane pare qe nje pjese e lekures I ka ra nga fytyra ndersa ai eshte munduar ta kthej ne vend.Sidoqofte edhe posa kesaj Majkell Xhekson do ta mbaj projektin diskografik me nje koncert spektakular.Ndersa fansat e tij kete mezi e persin.

No comments: