Thursday, December 27, 2007

Posdiplomiku i pranishem ne cdo Universitet te vendit

Arsimimi i jep fizionomi reale nje kombi a shoqerie. Duke zhvilluar nje arsim te mirefillte dhe perparimtar, shoqeria jone mund te pranohet me lehte, ne kohe me te shkurte ne sistemin e vlerave nderkombetare; vlera keto qe zhvillohen ne permasa marramendese. Nje shoqeri eshte e afte te drejtoje veten ne rrugen e perparimit, kur ka vetedije te shendoshe per edukimin.Studentet tane tani kane mundesi te perzgjedhin me lehte se ku do ti vijojne studimet posdiplomike, a do te jete Universiteti I Europes Juglindore, Universiteti i Shkupit apo Universiteti i Shkencave Shoqerore- Fon. Ne UEJL ne programin e magistratures studentet mund te percaktohen per lemi te posacme te Administrates se Biznesit, Administrates Publike, Shkencave te Komunikimit ,Drejtesis dhe Petagogjise.

"Ndersa ne Universitetin e Shkencave Shoqerore- Fon, kemi diplomaci, ekonomi, marrdhenjet nderkombetare dhe te tjera, na informno prof.Nazmi Maliqi.

Tani kemi me shume mundesi per te zgjedhur se ku do ti vijojne studimet shprehen studentet Selami Iljazi dhe Selma Ramadani.
Gjeja me e vlefshme per te cilen kane vene nevoj shqipetaret eshte dituria.

No comments: