Sunday, December 23, 2007

Princi Viljam dhe Kejt se shpejti do te marrtohen

Princi britanez Viljam dhe e fejuera e tij Kejt Midelton duhet qe se shpejti te martohen, shkruan gazeta britaneze “San”.

Prej kur u pajtuan para disa muajve, Kejti u vendos ne banesen e tij, e cila ndodhet ne lagjen luksoze te Londres "Klares Haus". Banesa eshte pjese e pallatit ku jeton babai i Viljamit, Princi Carls dhe gruaja etij Kamila.

-Vendimi per te jetuar sebashku tregon se sa lidhja e tyre eshte e forte dhe se kane plane te shumta per ne te ardhmen ketu hyn edhe martesa e tyre, deklaroi nje i afert I familjes mbreterore per gazaten “San”.

Prej veres se kaluar Kejt dhe Viljam u pajtuan, ajo e la edhe punen.

No comments: