Sunday, December 23, 2007

Land Rover LRC – Oficialisht

Edhepse pritej që BMW të dalë me një model të këtillë, nga Land Roveri tanimë kanë bërë publike disa fotografi oficiale. Modeli do të paraqitet vitin e ardhshëm në Panairin e Detroitit.


Pamja është bashkim i traditës britaneze dhe dizajnit modern, që sëbashku me 20 cm rrota (prej çelikut), bën që ky automobile të bëhet shumë sport si dhe i përgatitur për çdo terren.
Për paisjet as që duhet të flasim. Do të përdoret teknologjia më e re.
Çmimi sigurisht nuk do të jetë e ulët. Motorët akoma nuk dihen, por mundësi ka që ato të jenë me gjashtë dhe tetë cilindra (ventile) me motor benzin apo edhe dizel.

No comments: