Sunday, December 23, 2007

Prej 1 Janarit te gjithe vozitesit mund te blejne makine, pasi cmimi i TATA-s se re do te jete vetem 1700 euro

Pritet qe TATA Motors te behet edhe pronar i Jaguarit dhe Land Roverit.

Pervec asaj se do te shese vetura mjaft luksoze, kompamnia ka menduar edhe per shitjen e veturave me cmimet me te lira ne bote.

Pas mbarimit te ketij vitit, ne panairin e Nju Delfit,TATA do te paraaqese edhe vetura te klases me te ulet, te cila do te kushtojne jo me shume se 2.500 $! Ky eshte cmimi i tregut Indian, por pritet se shpejti edhe ne tregun evropian , kete dhe do ta sjell TOTO se shpejti, nuk do te jete me shume se 2000 euro.


Ne veture ka vend per pese udhetar te medhej dhe eshte me kater dyer.

Problemi i vetem per sjelljen e veturave ne tregun evropian mund te jete standarti lidhur me sigurine dhe kualitetin e gazrave dalese.

No comments: