Wednesday, December 26, 2007

Valentina Tanusheva

Valentina Tanusheva publikisht eshte shpallur femra me e bukur maqedone.

gjatesia: 180 см

pesha: 60 кг

ngjyra e flokeve: e verdhe

ngjyra e syve: e kalter

vjec: 19

e lindur: ne Strumice

horoskop: Demi

hobi: kercimi dhe muzike

No comments: