Monday, December 24, 2007

Mercedesi GLK “kapet” gjatë xhirimit të filmit…

Më herët se ajo që e pritnim, pra kemi mundësi ti shohim fotografitë “JO” oficiale të shumëpriturit konkurrent të BMË X3, Toyota RAV 4, pra fjala është për Mercedes GLK.

SUV i ri nga Shtutgardi duhet të jetë vetura oficiale e vijimit të inçizimit të hit-filmit “Qyteti dhe seksi”. Edhe pas përpjekjeve për “mbulim” të këtij modeli nga përfaqësuesit nga agjensitë e sigurimit, paparacët prapseprap arritën në disa fotografi.

Mercedesi oficialisht do ta prezentojë modelin e ri vitin e ardhshëm, por nuk bëhet e ditur saktësisht koha.

Pra qysh prej fillimit shihet se kush është nëna-kompani dhe se cili eshte qëllimi kryesor i dizajnerëve të Mercedesit.

No comments: