Saturday, December 29, 2007

Babagjyshet e "Higjenes Komunale"


Te punesuarit ne Ndermarjen publike " Higjena komunale", mbrem i befasuan qytetaret e Shkupit, ata i fshinin rrugat e qendres te veshur si babagjysh. Burimet nga kjo ndermarje bejne te ditur se ky gjest eshte bere per te qene me interesanet dhe per ta pasuruar atmosferen e Vitit te Ri.

No comments: