Sunday, December 23, 2007

DILEMA E JAVES- KU PER FESTAT E FUNDVITIT???

Cdo njeri kete jave eshte ne dilem. Pyetja - Ku per festat? Akoma mbetet pa pergjegje…

Ata akoma nuk e dine se a do ta kremtojne Vitin e Ri dhe Krishtlindjet ne ambientin e ngrohte familjar duke pritur qe akrepat te bashkohen dhe ti cakerojne gotat; ne ndonje lokal romantik me te dashurin , apo diku jasht shteti…

Te gjithe duhet gjate kesaj jave te vendosin…Po po ate duhet TE VENDOSIN kete jave sepse ndrimin e motmoteve e kemi te pragu dhe mezi pret te futet…

Me me rendesi eshte se pa dallim se kush ku do ti kaloj festat mjafton ti kremtoj i lumtur, sepse duke na gjetur te tille viti I ri, sepse si do te filloj ashtu do te na vazhdoj 2008-ta.

Ndaj shpresoj te gjithe ta presim kete feste ashtu sic na ka hije…Gezuar, Gezuar, Gezuar

No comments: