Thursday, June 19, 2008

Si do të duket MEGANE COUPE?

Francezët qe një kohë janë duke bërë teste të kupesë së re të modelit Megane.

Edhe pse automjeti i ri nuk do të jetë aq avangardë sa edhe shembulli konceptual me dyert gullwing, megjithatë, gjykuar sipas skicave te cilat janë krijuar në bazë të informative të afërme me prodhuesin, do të duhej të ishte shumë atraktiv.
Dizajni i jashtëm do të dallohet nga pjesët e dala e të shkurtra, maska asimetrike dhe pjesa e prapme e formësuar në stilin e Alfa Breras.

Modeli më i fuqishëm do të duhet të ishte R26 me motorin dylitërsh turbo dhe fuqi prej 230 KF.

Paraqitja zyrtare e kupesë atraktive franceze është paralajmëruar për panairin e sivjetmë të automjeteve në Paris, i cili mbahet në tetor të këtij viti.

No comments: