Friday, May 16, 2008

SUGABABES NESËR NË SHKUP

Grupi i njohur i vajzave britanike “Sugababes” do të mbajë një koncert nesër më 17 maj në qendër të Shkupit, koncert i cili organizohet me rastin e ndryshimit të Telekomunikacionit të Maqedonisë në T-Home.

Koncerti do të mbahet në sheshin “Maqedonia” në Shkup të shtunën në mbrëmje dhe do të zgjasë për plot katër orë, gjatë të cilit koncert qytetarët do të mund të argëtohen dhe dëgjojnë grupin e famshëm pa pagesë.
Sugababes është shpallur nga industria britanike e muzikës si grupi femëror më i suksesshëm dhe më me shumë popullaritet në Britaninë e Madhe në shekullin e 21.

1 comment:

Fejar said...

Private Celebs Video!!!
only nude love