Monday, May 5, 2008

ZGJOHU! shënon dyvjetorin e themelimit të saj

Shkup, 4 maj (MIA) - Lëvizja qytetare ZGJOHU! më 5 maj do të shënojë dy vite nga themelimi i saj me manifestim, që do ta mbajë në Galerinë kombëtare Çifte Amam në Çarshinë e Vjetër të Shkupit në orën 19:00.

Mysafirëve të pranishëm në emër të Lëvizjes do t'u drejtohet ambasadori i Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë, Ralf Bret.

Pjesëmarrjen në dyvjetorin e Lëvizjes qytetare ZGJOHU! e kanë paralajmëruar kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi, ministri i Transportit dhe Lidhjeve të Kosovës, Fatmir Limaj, lideri i BDI-së Ali Ahmeti dhe lideri i BDSH-së, Bardhyl Mahmuti.

No comments: