Thursday, May 1, 2008

Gjeniu i ri mban emrin Michael Kearney

Përpara se Michael Kearney të lindej, doktorët paralajmëruan prindërit se fëmija i tyre mund të kishte probleme me të mësuarën. Por ai u vërtetoi atyre të kundërtën absolute.

Që kur ai ishte 4 muajsh, ai arrinte të thoshte fjali të plota si:

"Çfarë ka për darkë mami?".

Kur ai ishte vetëm 10 muajsh, ai mund të lexonte.

Duke studiuar në shtëpi me prindërit, ai arriti që në moshën 5- vjeçare të hynte në shkollën e mesme, duke dhënë provimet dhe marrë katër nivele shkollore brenda vitit.

Shkollën e mesme ai e mbaroi për vetëm një vit dhe kur ishte vetëm 11 vjeç u fut në universitet dhe u diplomua po brenda vitit.

No comments: