Monday, May 12, 2008

Gratë që ankohen marrin atë që duan!

Bashkëshortet ankuese janë të privilegjuara, pasi studimet tregojnë se gratë e bezdisshme janë taktika më efektive për t'u marrë bashkëshortëve çfarë të dëshirojnë.

Studimet në lidhje me metodat bindëse në të gjithë botën tregojnë se ankesat funksionojnë, pasi ato e lënë personin në shënjestër më të cenueshëm ndaj bindjes.

"Taktika të tjera që funksionojnë për të bindur dikë përfshijnë: mos ndalimi kur pohoni kërkesat tuaja, kompromisi me pak opsione dhe raportimi ballë për ballë", shkruan "Daily Mail".

No comments: