Thursday, May 1, 2008

Në Britani, 48 paund për këpucët që rriten bashkë me fëmijët

Londër, 25 prill (MIA) - Një model i ri këpucësh do t’i kursejë prindërve kohë dhe para, pasi ato rriten së bashku me fëmijët. Këpucët e markës “Inchworm” mund të zgjerohen me tre masa, në mënyrë që prindërit t’i rregullojnë sipas këmbës së fëmijëve.
Kjo bëhet duke shtypur një buton në anë të këpucëve, gjë që zgjeron pjesën e gishtave në masën e saktë.

Këpucët janë në shitje për 48 paund. Peter Craig, menaxheri i markës thotë: “Dhëndri im, i cili drejton kompanin shkoi në Amerikë dhe kur u kthye ishte shumë i ngazëllyer për këpucët “Inchworm”. Ideja fantastike do ta bëjë jetën e prindërve më të lehtë”.

No comments: