Monday, May 5, 2008

Mrekullit nen oqeanike
Bota oqanike edhte perplot mrekullira. Po ta shihni me kujdes keto foto u duket sikur jeni futur brenda...Eshte metevertet shume shume bukur, jane te perfshira te gjitha bime dhe gjallesat me ngjyra te llojllojshme...Eh Zoti krijon mrekullira. Kenaquni me bukurit qe sjell fotoja

No comments: