Sunday, November 4, 2007

RRESHJET E SHIUT SJELLIN PROBLEME DHE DEME NE KOMUNENE E SHUTKES

Cdo rreshje shiu sjell probleme te ri per komunene e shutkes. Banoret shprehen te revoltuar se deri me tani askush s'eshte interesuar e jo me te marre hapa per ti ndihmuar kesaj komune.ata deklarojne se nuk e njohin kryetarin e komunes se tyre...

Per me shume hollesi klikoni ne video lajm


No comments: