Thursday, November 1, 2007

Me dy nentor do te jepet premiera e filmit "Librat e babait" bazuar ne romanin e Luan Staroves

Me dy nentor do te jepet premiera e filmit “Librat e babait” i bazuar ne romanin e Luan Staroves
Te premten me fillim ne ora 19:00 ne Qendren Teatrore per Femije do te jepet premiera e filmit “Librat e babait” i bazuar ne romanin e Luan Staroves
Nuk e patem te lehte ta realizojme filmin sepse keshilli radiodifuziv na perkrahu me mjete solide,theksoi producenti filmik ,Bajrush Mjaku ai shpreson se ne te ardhmen ky keshill do te ndaj nje shume me te madhe.
Ne rolet kryesore luajne :Bajrush Mjaku, Teuta Ajdini, Bekim Guri,Cun Lajci,Afrim Kasapolli, Vebi Qerimi, Ismet Ramadani si dhe aktor te tjere ne role dytesore.Ndersa
Skenari dhe rregjia nga Rusomir Bogdanovski.
Premiera e filmit “Librat e babait”do te transmetohet ne Radio televizionin e Maqedonise, programi ne gjuhen shqipe me 20 nentor.

No comments: