Sunday, November 4, 2007

RADUSHA NJIHET SI FSHAT I MERGIMTAREVE

Nje nder fshatrat e rrethit te shkupit eshte edhe radusha.cfare e karakterizon kete fshat?si rrjedhoj e falimentimit te xehrores se kromit qe e kishin shprese te vetme per sigurimin e bukes se gojes, nje numer i madh i banoreve te ketij fshati ngelen pa pune.me cka u detyruan te lene vendlindjen dhe te migrojne.

Per me shume hollesi klikoni ne video lajm


No comments: