Saturday, November 24, 2007

Mbreme ne Qendren Teatrore per femije u shfaq premiera e filmit "Multiplej"

Problemet multietnike akoma jane pjese e shoqerise.Vetem duke u marre vesh mes veti mund te jetohet bashkarisht, rezymon Vladimir Plavevski, regjisor i filmit “Multiplej” i cili u promovua mbreme ne Qendren Teatrore per Femije.

Pikerisht realiteti yne e shtyn Plavevskin ta shtroj kete ceshtje.Ne premieren e filmit “Multiplej” luajne aktore te nacionaliteteve te ndryshme dhe jepet mesazhi se kur duam, mund te jetojme te gjithe sebashku.

“Per ta realizuar idene e bera filmin sic e shihni sot pa iu larguar karakterin komik.Aty nenvizohet se problemet mes njerezve nuk i sjell politika dhe se njerzit pa dallim perkatesia etnike kur duan mund tja kalojne shume mire sebashku, pa mare parasysh problemt tjera qe jane pjese e jetes”, tha Vladimir Plavevski- Regjisor dhe skenar i premieres se filmit”Multiplej”.

Ne rolin e Bekimit luan Mejdi Alidemi.
Per te gjithe ata qe nuk paten mundesi ta ndjekin mbreme premieren e filmit”Multiplej” do te kene rasti ta ndjekin per festat e fundvitit, ne servisin e dyte programin ne gjuhen shqipe.

No comments: