Thursday, October 4, 2007

Zef Lush Marku- pro matures shtetrore

Matura shtetrore eshte nje proces shume i rendesishem qe do te ndikoj ne ngritjen e cilesise se nxenesve.

Kuptohet se cdo fillim ka veshtiresi por me intenzifikimin e aktiviteteve mes Ministrise se Arsimit dhe profesoreve cdo gje do te perfundoj me sukses, deklaroi drejtori i Zesh Lush Markut, Shefqet Zekolli. Ai po ashtu tha se nxenesit e ketij gjimnazi nuk i kane perkrahur protestuesit.

Nxenesit e Zef Lush Markut, shprehen pro pilot matures. “Matura shtetrore duehet te mbahet, vetem ne ate menyre do te shihet se kush sa ka mesuar per kater vite”.
Pervoja e vendeve qe kane aplikuar qysh heret maturen shtetrore ne sistemin arsimor japin rrezultate positive

1 comment:

erdoan said...

pershendetje,sa i perket matures shtetrore duhet te mbahet por fatkeqsisht nxensit nuk kan qene aspak te informuar se i pret nje pune e tille sepse sikur te diheshte se i pret nje pune e tille sigurisht do te angazhoheshin me shume,mire inshalla krihet me sukses ki proces