Saturday, October 27, 2007

MTV NËNSHKRUAJTI MARRVESHJE BASHKPUNIMI ME RTK-NË

Marrveshja në fjalë do të ndikoj në këmbimin programor dhe teknik në mes dy serviseve publike.

Për më shumë hollësi klikoni në video lajm, më poshtë


No comments: