Thursday, October 4, 2007

Ora e pare per kete vit akademik ne FON

Universiteti privat me i vjeter ne Maqedoni FON, i cili per pese vite me rradhe me mesimin cilesor e fitoi besimin e qyetareve,sot filloi me oren e pare per kete vit akademik.Ku moren pjese edhe Kryeministri Nikolla Gruevski dhe Ministri i Arsimit Sulejman Rushiti.

Sot shkollimi paraqet fuqi thelbesore per ndertimin e shoqerise,tha Gruevski, sipas tij bota e ardheshme nuk mund te ndertohet permes pasurise ne kuptim materjal por permes dijes. Ky Universitet jo vetem qe bazohet ne dijen por kontribon edhe per ndertimine e marrdhenjeve te mira nderetnike me cka i jep pasqyre te mire shtetit,vlersoi Sulejman Rushiti.

Ndersa menaxheri i pergjithshem Sefer Canovski, potencoi se fillimi i vitit te ri paraqet edhe fillimin e gares dhe sfides per jete.
Kete vit eshte hapur studimi postdiplomik ,ku jane rregjistruar 100 student informoi pronari Fiat Canovski.

Universiteti i perkrah te gjithe studentet, vecanerisht ata te dalluarit te cileve u ndau 4 bursa, nderkohe edhe operatori T-mobil per studentet e talentuar ofroi 1 burse 2500 euro dhe 10 telefon cellular.

No comments: