Saturday, October 27, 2007

TRANSPORTI PUBLIK PRIVAT VETËM PËR 20 DENAR

Çmimit e transportit publik urban dhe rural ka pësuar ulje. Udhëtarët do të kenë mundësi që për një destinacion të paquajnë vetëm 20 den. Shpresohet që së shpejti të ulen edhe çmimet e transportit publik shtetror.

Për më shumë hollësi klikoni në video lajm, më poshtë


No comments: