Wednesday, September 19, 2007

EL- HILALI

Pese vite rradhazi organizata humanitare El-Hilal ne muajin e solitaditetit- Ramazanin, organizon iftar per personat me te hyra te ulta dhe studentet. Kryetari i Qrganizates Humanitare “El-Hilal”, Bexhudin Sheapi, tha se sofra e ramazanit do te vazhdoj te shtrohet me qellim qe edhe te varferit sepaku kete muaj te shenjte ata ta kene barkun plot.

28 nete rradhazi ne restorantin “Princ” do te shtrohet sofra e Ramazanit.Qytetaret shprehen te kenaqur per inicjativen ne fjale. Nje student nga Turqia thekson se nese organizohet per cdo vite, do te jete mire vecanerisht per ne studentet dhe familjet e varfera. Ndersa M.Luzha shfritezues i ndihmes socile, tha se vazhdimisht ka qene shfrytezues i iftarit dhe e faliminderon perzemersisht OH- El-Hilal.

Kryetari i komisionit per organizimin e Sofres se Ramazanit, Irfan Isaku u shpreh se per dallim nga vitet e kaluara, kete vite projekti ne fjale do te zgjerohet edhe ne vendet tjera, behet fjale per Kumanoven dhe Gostivarin.

Organizata Humanitare “El-Hilal” ka parapare organizimin e 13 000 iftareve per muajin e shejnte.

No comments: