Sunday, January 4, 2009

Iku edhe një vit
Erdhi edhe ky vit…Shumë kush jep vlerësime ishte i këtill apo I atillë. Sidoqtëjetë ne jemi një vit më të vjetër…
Dëshirat janë pjesë e repertuarit tonë në prag të vitit por jogjithënjë ata dinë të realizohen…Nësë ne rim duarkryq dhe presim të qëtë që ata të realizohen, gabojmë.
Dëshirat do të bëhën realitet nësë ne punojmë pareshtur, do të vërejmë se suksesi do të na sjell shumë befasi
Iku edhe një vit, nuk e dim sesi por ja po kremtojmë 2009…Le të urojmë që ky vit të jetë I mbarë për të gjithë ne pa dallim: kombi feja apo race. Le të bëhemi sfidant dhe të kalojmë cdo barierë që do të hasim gjatë vitit 2009…
Suksese dhe shëndet por le të jëtë e pandashme nga ne edhe puna…Vetëm duke punuar ne do të arrijmë jo vetëm realizimin e dëshirave por edhe do të arrijmë rezultatet e synuara.

1 comment:

webmaster said...

http://www.You4Dating.com
-------------------------
Vend Takim Online per te Gjithe.

1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Online
nepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.

2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.
Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.

3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.com
eshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages
View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.

4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.

5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.

http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com .