Wednesday, January 7, 2009

Ndërprerja e gazit rus fillon të ndjehet në MaqedoniKompania ukrainase Naftogaz pranoi se Rusia ka bllokuar krejtësisht kalimin e gazit metan drejt Evropës dhe vendeve ballkanike përmes Ukrainës.Kompania shtetërore ruse "Gazprom" dje në mëngjes në tërësi e ndërpreu dërgesë për shumë vende ballkanike, si Maqedoninë, Bullgarinë, Rumaninë, Greqinë, Kroacinë etj. , kanë raportuar mungesa të furnizimit me gaz dhe reduktime.Kompanitë e Maqedonisë menjëher kanë raportuar mungesa të furnizimit me gaz dhe reduktime. "Si pasojë e kësaj, filloi rënia e presionit të punës në pjesën tonë të gazpërçuesit, dhe pritet për 20 deri 24 orë nga ndërprerja të vijë deri në ndërprerje të plotë të dërgesës së gazit natyror për punë të konsumatorëve në Republikën e Maqedonisë", njoftoi SH.A. "Makpetrol". Për situatën e krijuar u informua edhe Qeveria, Komisioni rregullator dhe konsumatorët e gazit natyror në shtet, që të riorientohen në energjens alternativ.Në Maqedoni konsumator më i madh i gazit metan është "Ngrohtorja". Drejtori i kësaj kompanie, Dimitar Haxhimishev konfirmoi se situata me furnizimin e gazit është serioze dhe prej mbrëmë kanë kaluar në përdorimin e mazutit.Presidenca çeke e BE-se dhe Komisioni Evropianë kanë kritikuar vendimin e Moskës, duke e cilësuar si të papranueshëm, ndërsa kanë bërë thirrje për rinisjen e menjëhershme të furnizimit. (INA)

1 comment:

webmaster said...

http://www.You4Dating.com
-------------------------
Vend Takim Online per te Gjithe.

1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Online
nepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.

2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.
Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.

3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.com
eshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages
View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.

4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.

5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.

http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com .