Wednesday, January 7, 2009

Veterani Ostreni në krye të shtabit të BDI-së
“BDI në mbledhjen e radhës së Kryesisë të Këshillit të Pëgjithshëm të mbajtur me 6 janar 2009, vendosi që të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme vendore 2009”, thuhet në komunikatë.
Kryesia e kësaj partie ka zgjedhur për kryetar të shtabit qendror zgjedhor të partisë, Gëzim Ostrenin, i cili ushtron edhe postin e sekretarit të përgjithshëm të BDI-së.
Ostreni për të dytën herë është zgjedhur shef i shtabit zgjedhor të BDI-së prej se kjo parti merrë pjesë në zgjedhje në Maqedoni.

1 comment:

webmaster said...

http://www.You4Dating.com
-------------------------
Vend Takim Online per te Gjithe.

1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Online
nepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.

2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.
Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.

3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.com
eshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages
View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.

4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.

5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.

http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com .