Wednesday, January 7, 2009

Dashuria e parë mund të zgjas gjithë jetën

Shkencëtarët amerikanë pas hulumtimeve që kanë bërë te ciftet që janë në lidhje më shumë se 20 vite kanë konkluduar se dashuria e parë mund të zgjasë gjithë jetës,.
Ata e kanë skenuar trurin e cifteve dhe kanë dëshmuar se ato reagojnë sikur të jenë në muajin e parë të mjaltit.Rezultatet dëshmojnë se 10 përqind e “cifteve të gjelbërta” e kanë pasur reagimin e ngjajshëm kimik në tru me ata që kanë qenë në fillim të lidhjes, pasi u është treguar fotografija e personit me të cilin janë në lidhje

1 comment:

webmaster said...

http://www.You4Dating.com
-------------------------
Vend Takim Online per te Gjithe.

1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Online
nepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.

2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.
Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.

3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.com
eshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages
View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.

4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.

5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.

http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com .