Saturday, November 29, 2008

Rrëfime jete, pjesa e tretë

Ç’do ditë e më shumë e ndjejmë mungesën tënde…Nga do t'i hedh sytë më duket se ti o babushi im më del para, vrapoj pas teje dhe ja më në fund jam pranë teje, në moment kur me tërë energjinë nis e hidhem për të të përqafuar, ti zhdukesh… Po ku ike o babush???Ku? E din se më është djegur shpirti, më janë mbledhur gjithë ato puthje e përqafime sa që tërë botën ta kIsha përqafuar përsëri nuk do ta shuaja etjen. O babush im, të kam shumë xhan, shumë shumë shumë, prandaj lermëvetëm disa çaste ta shfaq gjithë atë barë që e kam apsorbuar prej kur ti ike…
Po përsëri e falëndëroj Zotin që më jep mundësi sëpaku në ëndërr të ri me ty, e të të përqafoj sa tëdua, të bisedoj, ehhhh nuk mund të ta përshkruaj o babush ndjenjën që e kam prej në momentin kur ti ike…
Pse o babush nuk na prite, të kthehemi nga Turqia dhe të na e bësh me dije se do ikësh nga kjo botë, sëpaku të na thoje lamtumirë. Po kështu pa kujtuar është shumë e rëndë për ne.
Unë mundohëm ta vazhdoj rrugën tënde edhe pse do shumë punë, ti je ai që më jep kurajo, madje më ke thënë se po nuk arita të bëhem dikushi në jetë s’do të më bësh vend as në botën tjetër. E din o babushi im se ajo që më bën të fort dhe sfidante në jetë është vazhdimi i rrugës tënde, mos u brengoj o babi se unë do të punoj pa u kursyer që ti të jesh rehat atje në parajë…Shpesh kushtet dhe rrethi në punë më bëjnë që të dorzohem por përsëri je ti ai që më shtyn dhe më motivon. Dua të punoj pa ndal më qëllim që atë ditë kur do të bashkohemi, të mos turpërohesh nga unë, po po nga bij jote, mos thuash ik andej se ti nuk punove si unë me nder. Unë të jap besën dhe fjalën se se nuk do ta kursej vetën…Të dua o babush dhe pritëm, do të vij dita kur ne do të bashkohemi. Jam e vëtëdijshme se kjo botë është vetëm provë si për mua ashtu edhe për të tjerët dhe se të gjithë duhet të luftojmë për të siguruar një vend në botën tjetër.
Tung babush, jetoj pa dashurin dhe pa këshillat e tua por me shpres se një dite do ti kem sërisht ato…

1 comment:

webmaster said...

http://www.You4Dating.com
-------------------------
Vend Takim Online per te Gjithe.

1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Online
nepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.

2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.
Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.

3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.com
eshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages
View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.

4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.

5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.

http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com
-------------------------
http://www.You4Dating.com .