Wednesday, November 26, 2008

LOTË DHE GËZIM


Rastet socila dhe hallet e tyre të përditshme, emisioni "Lotë dhe gëzim", të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e saj,le të na shkruajnë në email adresën tonë elektronike lotdhegezim@hotmail.com.

ju mirëpresim

No comments: