Monday, July 14, 2008

PASTRUES KLASË


Jemi shume të shkathët për të pastruar shtëpi. Prandaj

na thirni dhe do të bindeni. Kemi pastruar qytetet të tëra, e nuk po e pastrojme banesen e juaj?

Fakt është, qe nuk dim shqip, por besoj se sdo ketë problem sepse puna do të na nxjerr në dritë. Jemi pastrues numër një I banjove dhe shembull konkret. Po patët probleme me kanalizimet ( ujrat e zeza), ju lutem na thirrini sepse nuk do të zhgënjeheni. Unë e kam bashkpuntorin tim Ratkon,

kemi firmën tonë “Radovan&Ratko”, firmë me emër. A e dini se më shumë pastrojmë në shtëpit e shqiptarëve, ata janë klasë e lartë dhe është vështirë të jesh pastrues I tyre, por ne me talentin dhe punën tonë arrijmë deri te caku. Jemi krenar qe e punojmë këtë punë…Ju lutem na thirrni, cao nga pastruesit më të devotshëm.

No comments: